Ние от ТечовеБГ си даваме сметка, че банята е онова влажно помещение в жилището, което може да доведе до много сериозни аварии. Това е така, защото през нея преминават водопроводните щрангове за топла и студена вода, вентилационните щрангове, както и тези за отпадна и мръсна вода. Остаряването на щранговете води до сериозни проблеми в обекта.

Много често се сблъскваме със ситуации, при които в банята се появяват скрити течове от най-различни места. Това се дължи на факта, че водопровода може да Ви изиграе лоша шега, а също така да доведе до наводнения, мухъл, разлепване на плочки и прочие неприятности.

В такива моменти се намесва нашия екип, който прави диагностика, с цел откриване на те в банята и неговото незабавно отстраняване. Работим с модерна апаратура, която ни позволява да локализираме течовете, без къртене и създаване на предпоставки за допълнителни ремонти. Опитът ни в откриването и премахването на течове, ще сработи за нуждите ви.

Какви са нашите възможности?

По всяка вероятност вече сте наясно, че ние като фирма предоставяме съвременни и ефективни ВиК услуги, с чиято помощ се намират различни видове течове и се отстраняват за възможно най-кратко време. Ето и нашите конкретни предложения, от които можете да се възползвате при нужда от диагностика, ремонт на баня и спешно отстраняване на аварии:

  • Откриване на теч в баня;
  • Откриване на теч от тръби;
  • Откриване на теч от душ кабини;
  • Откриване на теч от подови сифони;
  • Откриване на теч от фуги;
  • Откриване на теч от съседи;
  • Откриване на теч от парно;

Какъв метод използваме за откриване на теч в баня?

Ние откриваме течовете в банята, чрез употреба на термографска камера, която фиксира скритите течности и ни предоставя пълна информация за мястото на повредата. По този начин нашите специалисти ще извършат по-бързо и точно ремонтната дейност по отстраняване на течовете, преди да е станало прекалено късно. Разбира се, стремим се да предложим най-добрите цени на пазара, за да останете доволни от конкретните оферти и обслужването ни.

Не на последно място напишем, че благодарение на термографския способ, няма да се наложи да къртим стените и пода за откриването на теча. Съвременните технологии са част от нашия арсенал, който ни помага да се справим, с всяка една авария възникнала в баните ви.