Термографската диагностика измерва топлинното излъчване и възпроизвежда топлинни изображения за изследваните обекти. Тя е приложима в различни сфери на работата, като в това число влизат: химическата промишленост, изследователската дейност, криминалистиката и много други. Ние от ТечовеБГ използваме термографски камери, за да откриваме скрити течове в мокри помещения, тераси и покриви, които имат спешна нужда от ремонтиране.

Какво се вижда чрез термографска диагностика?

Ние използваме термокамери, за да открием авариите в тръбопровод и канализация зад стените в дадена сграда. Термографският метод за изследване Ви дава възможност за наблюдение на конструктивни елементи, от сорта на тухли, греди, колони, тръби и тем подобни. Изображенията, които получаваме ни помагат да разкрием дадени проблеми.

Термографската диагностика помага и за откриване на течове без къртене. Това позволява на повечето потребители да избегнат мръсотията и евентуалните ремонтни дейности, които се налагат, след като сте изкъртили стените или пода. Ето защо термографията печели толкова симпатии в наши дни и се използва от истински добрите фирми в най-различни браншове.

Как се откриват скрити течове чрез термографска камера?

Високочувствителната термокамера усеща температурните разлики върху наблюдаваните повърхности. По този начин се откриват и възстановяват течове, което е от голяма полза на потребителите. Ясно е, че термографските камери не дават точно изображение на пукнати и проблемни тръби, но е достатъчно, че усещат по-хладните зони, при които има авария.

Ако видите влажни петна по стените си и се чудите откъде идват, то не се колебайте да се свържете с екипа ни, който ще приложи термографската диагностика, за да подобри състоянието на апартамента, къщата или работното Ви място. Използваме обучен екип от специалисти, който познава в детайли начините за термографско изследване на обектите.

Ние използваме съвременна апаратура, която ни позволява да открием всички течове и неизправности в обектите Ви. Извършваме прецизна инспекция на помещенията и взимаме необходимите мерки за коригиране на проблема. Всичко това го правим на достъпна цена, която няма да натежи на бюджета Ви. Това са все причини да се свържете с нас при нужда.

Повече информация относно цените на термографската диагностика, ще получите ако се свържете с нашия екип. Всичко друго ще извършим ние, като дадем съответната гаранция.